Kunszentmiklos
JavaScript Source Code 3000: Miscellaneous: Site Search
TŰZOLTÓSÁG
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az október 2-ai népszavazás miatt megváltozik a megye kormányablakainak, és okmányirodáinak nyitvatartási rendje.
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS
Választott és delegált szavazatszámláló bizottsági tagok
Tájékoztató
A Bursa Hungarica Felsooktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot 2017. évre a mellékelt pályázati kiírások szerint kerül mghírdetésre.
Bursa Hungarica Felsooktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
Kunszentmiklósi fiatalok életmód felmérése, ezért a szaktanácsadó csoport által készített online kérdőívet kitöltésre megosztjuk.
Tisztelt Lakosok!
A kunszentmiklos.hu honlapon megjelenítésre került az EDF Démász által nyújtott "Közvilágítási hibabejelentő" hivatkozása. Megtalálható oldalt sorakozó 4. ikonként, amelyre rákattintva megnyílik a hiba bejelentő űrlap.
Közvilágítási hibabejelentő
Földtulajdonosi gyűlés lesz, 2016. november. 22 kedd 16:00-órakor, helye 6090 Kunszentmiklós, Baksay Sándor u. 12….
Hirdetmény
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Felhívás!
2016. Október 27-én (csütörtökön) 14.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Októberi testületi ülés
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy munkarendváltozás miatt a Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás az alábbiak szerint módosul:...
Hivatal tájékoztatása!
Legfontosabb tudnivalók a kéményseprésről. Ki sepri a kéményt? A lakossági kéményseprést több megyében átvette a katasztrófavédelem....

Tájékoztató!
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Rendőrségi tájékoztató!
Bursa Hungarica beadási határidő módosítása! Az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat beadási határidő meghosszabbításra került!

HIRDETMÉNY
neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, fogyatékossága, egészségi állapota, életkora, politikai vagy más véleménye, vallási- vagy világmeggyőződése, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága,....
Forduljon az Egyenlő Bánásmód Hatóság ügyfélszolgálatához
Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (továbbiakban: Art.) 55/B. § alapján az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a százezer – magánszemély esetében az ötvenezer- forintot elérő, 90 napon keresztül folyamatosan fennálló adótartozással rendelkező adózó nevét (elnevezését, lakóhelyét, székhelyét, telephelyét, adóazonosító számát és az adótartozás összegét a helyben szokásos módon közzéteheti.
2016. November eleji önkormányzati adótartozások
2016. November 17-én (csütörtökön) 14.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Novemberi testületi ülés
Kunszentmiklós Városháza, 2016 novemeber 25 péntek 9-14 óra Ízelítő a Bács-Kiskun megyei értéktárból.
Hirdetmény
Kunszentmiklóson elkezdődött a Telekom optikai hálózat építése, ezzel párhuzamosan felkeressük a meglévő és leendő ügyfeleinket....
Tájékoztatás!
2016. November 28-én (hétfőn) 07.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2016. november 27. napján Kunszentmiklóson a Csicsó Kálmán utcában leégett két szociális bérlakás.
Tájékoztatatás
Kunszentmiklós Város Önkormányzata a korábbi évek hagyományainak megfelelően az Idősek Világnapja alkalmából. Erzsébet utalvány formájában egyszeri juttatásban részesítette azon lakosokat, akik 2016. október 1. napjáig betöltötték 62. életévüket.
Tájékoztató
2016. December 7-én (szerdán) 09.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Decemberi testületi ülés
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2016. december 2. napján Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselő-testülete rendkívüli ülésén a 610/2016. (XII. 2.) határozatával  úgy határozott....
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kunszentmiklos.hu egy új videó galériával bővült és a galéria menüből érhető el. Megújult a fotó album is, amely folyamatosan frissülő tartalommal várja a honlap látogatóit.
Tájékoztatás!
A Dunanett Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2016. december 9. napján Kunszentmiklóson tartandó ügyfélfogadása elmarad. Következő ügyfélfogadás időpontja: 2017. január 13. 8-12 óráig....
Dunanett Kft. hirdetménye
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal első fokú élelmiszerlánc-felügyeleti hatósági jogkörében eljárva az alábbi határozat lett meghozva…
Tájékoztató
A kunszentmiklós Városházán 2016. dec. 06-án megtartótt XVIII. Miklós Napi Rozé Borverseny eredményei.
XVIII. Országos rozé borverseny
A tisztább levegőért és az egészségesebb környezetért! Tegyen ön is érte, hogy megváltozzon! Gondoljon a saját és a jövő nemzedékei egészségére!

Fűts okosan!
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Rendőrségi tájékoztató!
A benevezett dekorációk közül közönségszavazással dől el, melyik dekoráció viselheti az ország legszebb kültéri adventi dekorációja címet.
Szavazni a Közel és Távol Facebook oldalon lehet.

Szavazás!
2016. December 14-én (szerdán) 07.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
2016. December 16-án (Pénteken) 07.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
Tájékoztatom, hogy Kunszentmiklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 110/2016. (II.11.) számú határozatával a Kunszentmiklósi Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünetet rendelt el 2016. december 27-től 2016. december 30-ig.
Tájékoztatás
Szentmiklósiak a délvidéki magyar családokért!Kérjük lehetőségeikhez mérten segítsenek Önök is!Várjuk adómányaikat…..

Hirdetmény!
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a madár-influenza elleni védekezés részletes szabályairól szóló rendelet alapján a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal védőkörzetet rendelt el …..
Hirdetmény!
Kéményseprő 2017.évi ütemterve megtekinthető. Kunszentmiklóson 2017. jun.1 - 2017. szept. 30-ig lesz kéményellenőrzés….
Tájékoztatás
A BKMÖ a Tanyafejlesztési Program keretében támogatást nyert a tanyák fúrt kútjai vízének vizsgálatára.  Amennyiben Ön is szeretné, hogy a kútja vízének minősége ingyenesen bevizsgálásra kerüljön....
Felhívás!
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégén rendkívül hideg idő várható, ami számos veszélyt rejt magában.....
Teendők rendkívüli hideg idején
Január 1-jétől megvalósul a kormányhivataloknál a főosztályokon dolgozók béremelése. A járási hivatalok dolgozói után a megyei szinten dolgozó kormánytisztviselők is állami tisztviselővé válnak.
Tájékoztatás!
Kunszentmiklóson 2016. december 6-án, hagyományosan Miklós napján kerül megrendezésre az Országos rozé borverseny.
XVIII. Országos rozé borverseny