Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat
A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot 2013. évre a mellékelt pályázati kiírások szerint kerül mghírdetésre.
Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség
Felhívjuk az öntözőtelep-tulajdonosok és -használók figyelmét .....
Kedves Kunszentmiklósi Diákok!
Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének egy rövid időtartamú gyakorlatot szerezni Lengyelországban, Olaszországban, Bulgáriában, Romániában,
Görögországban, Máltán, Szlovákiában, Lettországban vagy Horvátországban. A jelentkezésetekben kérjük megjelölni, hogy milyen szektor iránt érdeklődtök (pl. civil szervezet, közigazgatási szerv, gazdasági társaság stb.), milyen tanulmányokat folytattok, milyen szintű nyelvismerettel rendelkeztek, illetve mikor és mennyi időre utaznátok az érintett országba külföldi gyakorlatra. A pályázatokat angol és magyar nyelven kell benyújtani a kunszent@t-online.hu email címre. Bővebb felvilágosítást Józan Judit jegyzőtől kérhettek a jegyzo@kunszentmiklos.t-online.net email címen.
2012. októberi testületi ülés
2012. október 26-án 14.00 órakor a Városháza nagytermében a képviselő-testületi ülés lesz az alábbi napirendek szerint:
Lomtalanítás
Környezetvédelmi hírlevél Tisztelt Kunszentmiklósi Lakosok! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy
településükön az idén a lomtalanítást 2012. október 9. és október 12. között a hírlevél túloldalán lévő táblázat szerint végezzük.
A kihúzott, át nem vett tombolák listája
A 18. Szentmikós Napon kihúzott, át nem vett tombolák listája.
Pedagógusképzés a Varga Domokos Általános Művelődési Központban
A 18. Szentmikós Napon kihúzott, át nem vett tombolák listája.A Varga Domokos Általános Művelődési Központ Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP-3.1.5 támogatási rendszeréhez benyújtott TÁMOP-3.1.5/09/A-2-2010-0021 azonosítószámú, „Pedagógusképzés a Varga Domokos Általános Művelődési Központban” című pályázatát az Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatósága elbírálta és 2010.03.17. napján hatályba lépett támogatási szerződéssel támogatásra érdemesnek találta.
2012. szeptember testületi ülés
2012. szeptember 19-én 14.00 órakor a Városháza nagytermében a képviselő-testületi ülés lesz az alábbi napirendek szerint:
Rendkívüli testületi ülés
2012. szeptember 14-én 7.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz az alábbi napirendek szerint:
SAJTÓKÖZLEMÉNY
KIEMELT TURISZTIKAI BERUHÁZÁS LETT A MAGYAR ZARÁNDOKÚT BÁCS-KISKUN MEGYEI SZAKASZÁNAK FEJLESZTÉSE.
TŰZOLTÓSÁG
Kunszentmiklos