Kunszentmiklos
JavaScript Source Code 3000: Miscellaneous: Site Search
TŰZOLTÓSÁG
A TV2 egy nagyszabású főzőműsor indítását tervezi, melyben olyan lelkes, a gasztronómiában jártas, jelentkezőket vár, akik szívesen megmutatnák tehetségüket és szeretnének neves tudásukban kirívó séfektől tanulni.
Jelentkezz!
A 95 éves Táncos Károlyné köszöntése....
Köszöntés
Dr. Tóth Edina Bács-Kiskun megyei egyenlő bánásmód referens az Egyenlő Bánásmód Hatóság megbízásából tájékoztatok mindenkit a 2017. év januári ügyfélfogadási időpontokról.

Tájékoztatás!
2017. január 1-jével életbe lépő változások a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal szervezetében
Hatáskör változások
2017. január 1-jével a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kétirányú átalakulást valósított meg, melynek célja az ellátott közfeladatok hatékonyabb ellátásának biztosítása.
Átalakulás a Kormányhivatalnál
2017. Január 13-án (Pénteken) 07.45 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
Tanuljon idegen nyelvet és számítástechnikát ingyen, szerezzen szakképesítést a Kecskeméti Szakképzési Centrum tagintézményeiben
2016/2017. tanév II. félévétől.

Felhívás!
2017. Január 26-án (csütörtökön) 14.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Januári testületi ülés
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a folyékony hulladék-leürítő 2016. december 31. napján BEZÁRT. A LEÜRÍTÉS TILOS!

Tájékoztató!
A Dunanett házhozmenő 2017-es évi szelektív hulladékgyűjtése .
Szelektiv naptar 2017
Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2017. február 2-án (csütörtök) 17.00 órakor Közmeghallgatást tart, amelyre tisztelettel meghívom. Napirendi javaslat:

Meghívó
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Rendőrségi tájékoztató!
Kunszentmiklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot ír ki Kunszentmiklós Város Önkormányzata tulajdonában lévő alábbi ingatlan bérlet útján történő hasznosítására.
Piaci Bolt felhívás!
Az óvodai felvételi körzetről és az óvodai nyitva tartásának rendjéről.
Közlemény
Közszemlére tétel A háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II.25.) EüM rendelet 3/C. § (1) bekezdése alapján az orvosi körzetek területi elhelyezkedését, valamint a körzetek lakosságának orvosi alapellátását végző háziorvosok nevét és képesítési adatait az alábbiak alapján teszem közszemlére:

Hirdetmény!
Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (továbbiakban: Art.) 55/B. § alapján az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a százezer – magánszemély esetében az ötvenezer- forintot elérő....
2017. Február eleji önkormányzati adótartozások
2017. Január 26-án (csütörtökön) 14.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Februári testületi ülés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. az ön felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.
Tájékoztató áramszünetről
2017. február 15-én (szerdán) 18.00 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
Köszöntjük Kunszentmiklós Város Önkormányzatát, mint csatlakozót "A legszebb konyhakertek" csapatában! Hamarosan indul a kertnevezés Kunszentmiklóson! Sok szép kertet és sok sikert kívánunk!
A legszebb konyhakertek
2017. február 27-én (Hétfő) 16.30 órakor a Városháza nagytermében rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz.
Rendkívüli testületi ülés
A BAKÉR Nonprofit Kft. telephelyén üzemelő (6090 Kunszentmiklós, Kossuth L. u. 54.) lakossági zöldhulladék lerakó működési szabályai:
Tisztelt Lakosság!
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Felhívás!
Az általános iskolai körzetek kijelöléséről
Tájékoztató!
Az ország teljes területén levő erdőkre, fásításokra, valamint az erdő és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területekre, átmeneti időre általános tűzgyújtási tilalom van érvényben.
Országos tűzgyújtási tilalom
Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (továbbiakban: Art.) 55/B. § alapján az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a százezer – magánszemély esetében az ötvenezer- forintot elérő....
2017. Márc. eleji önkormányzati adótartozások
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság  Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztály közleménye.
Felhívás!
Változások a közigazgatási ügyintézéshez kapcsolódó egyes illetékek és díjak tekintetébe. Az állami rezsicsökkentés folytatásaként - a lakossági konzultáció figyelembevételével....
Tájékoztatás!
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kalocsai Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági tájékoztatása alapján értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Kunszentmiklós területén 2017. április 1. napjától kerül sor a rókák veszettség elleni...
HIRDETMÉNY
2017. március 23-án (csütörtökön) 12.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz.
Márciusi testületi ülés
A Kunszentmiklós Város Önkormányzata elektromos és elektronikai hulladék berendezés (e-hulladék) gyűjtést szervez, amely során ingyen leadhatja összegyűlt e-hulladékát. Az e-hulladékgyűjtés ideje: 2017. március 25. (szombat) 08:00-11:00-ig
ELEKTRONIKAI HULLADÉKGYŰJTÉS
Online vetélkedő a kármegelőzésről. Az Aegon Magyarország és az "ELBIR" meghirdeti az általános iskolás felsőtagozatos osztályainak, a gyerekek biztonságtudatos erősítése jegyében az Együtt a biztonságért - Aegon online nyereményjátékot....
Online Vetélkedő!
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kunszentmiklósi Járási Hivatali közleménye a tankötelessé váló gyermekek általános iskolai beíratásáról.
Közlemény!
Kunszentmiklós közigazgatási területén fellelhető, illetve az ott létrehozott nemzeti érték felvételét a települési értéktárba, bárki írásban kezdeményezheti az értéktár honlapján található adatlap kitöltésével.
Kunszentmiklósi Települési Értéktár
Értesítjük a  Tisztelt Lakosságot, hogy a Dunanett Kft. következő ügyfélfogadását 2017. április 14. helyett 2017. április 21-én tartja.
Értesítés!
Még másfél hónapig ajánlhatja háziorvosát! Tavaly decemberben sajtótájékoztató keretében hetedszer  indult el az OTH/ÁNTSZ égisze alatt "  Az év praxisa a Kárpát medencében" pályázat, amelyben keresik a tavalyi év  év legjobb, a betegeivel legtöbbet törődő háziorvosát.....
Ajánlhatja háziorvosát!