Kunszentmiklos
JavaScript Source Code 3000: Miscellaneous: Site Search
Kunszentmiklós Város Önkormányzata Képviselő-testülete létrehozta a Kunszentmiklósi Települési Értéktárat és a Kunszentmiklósi Települési Értéktár Bizottságot, valamint megválasztotta a bizottság tagjait.
Létrejött a Kunszentmiklósi Települési Értéktár
Kunszentmiklós Város Önkormányzata pályázati felhívást  tesz közzé a Kunszentmiklós  0301/34 helyrajzi számú ingatlan haszonbérbe adására.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI   INGATLAN   HASZONBÉRBE ADÁSÁRÓL
Az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (továbbiakban: Art.) 55/B. § alapján az önkormányzati adóhatóság helyi adó és gépjárműadó vonatkozásában a százezer – magánszemély esetében az ötvenezer- forintot elérő, 90 napon keresztül folyamatosan fennálló adótartozással rendelkező adózó nevét (elnevezését, lakóhelyét, székhelyét, telephelyét, adóazonosító számát és az adótartozás összegét a helyben szokásos módon közzéteheti.
2015. decemberi eleji önkormányzati adótartozások
2015. december 10-én 10.00 órakor a Városháza nagytermében képviselő-testületi ülés lesz az alábbi napirendek szerint:
Decemberi testületi ülés
Kunszentmiklós 2015. december 6.

    KÜLÖNDÍJAS BOROK

XVII. ORSZÁGOS ROZÉ BORVERSENY

"Tisztelt Polgármester úr és tisztelt Képviselő testület! Nagyon köszönjük, hogy teljesítették kérésünket és felújították a járdát. A lakók nevében is köszönjük. Kellemes karácsonyt és sikeres újévet kívánunk önöknek Szappanos Vilmos és Szappanos Katalin "

Lakossági köszönetnyilvánítás
Új intézhető ügykörök a Kormányablakokban  2015. december 9. napjától, újabb 86 ügykörrel bővül a Kormányablakokban intézhető ügyek száma, ekkortól tehát 509 ügy intézhető el, illetve kezdeményezhető az integrált ügyfélszolgálatoknál.
Sajtóközlemény
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. december 28. napjától 2015. december 31. napjáig a Kunszentmiklósi Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.
Tájékoztatás 

A GDF SUEZ  Zrt. Által kihelyezett ügyfélszolgálat az igazgatási szünet idején 2015. december 28. (hétfőn) napján 8.00- 12.00 óra között tart ügyfélfogadást.
GDF SUEZ  tájékoztatás 
60 nap áll az elővásárlási jogosultak rendelkezésére. Az arra jogosultak, a földárverés nyerteseivel kötött adás-vételi szerződések kifüggesztésének ideje alatt élhetnek elővásárlási jogukkal.

Sajtóközlemény
Hirdetmény elválaszthatatlan mellékletét képező táblázatban szereplő földrészletekre vonatkozóan a fővárosi és megyei kormányhivatalok és járási (fővárosi kerületi) hivatal közreműködésével nyilvános árverést folytatott le.
HIRDETMÉNY
2016. január 1-jén lép hatályba az a közigazgatási bürokráciacsökkentéssel összefüggő törvénymódosító csomag, amely eredményeképpen egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb közigazgatási rendszer alakul ki. Ezzel egyidejűleg több hatósági eljárás díja csökken, egyes eljárások ingyenessé válnak.
Egyszerűsödnek a közigazgatásban intézhető ügyek
A kéményseprő-ipari közszolgáltatásról szóló 2012. évi XC. törvény, az azt szabályzó 347/2012. (XII.11.) Korm. rendelet, a 63/2012. (XII.11.) BM rendelet, valamint a 29/2014. (XII.2.) Szolnok MJV rendelete alapján a Filantrop Kft. Kunszentmiklós  területén  az alábbi időpontban végzi a kéményseprő-ipari közszolgáltatást
Hirdetmény
Kunszentmiklós Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a Kunszentmiklósi 0437/22 helyrajzi számú ingatlan haszonbérbe adására.
Pályázati Felhívás
A személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmények, valamint személyek szakmai feladatairól és működésük feltételeiről szóló....
Tájékoztató
Az átlátszó zsákokba lévő PET palack és papír hulladékot a szállítás napján 6 óráig kell az ingatlan elé kihelyezni. Dátumok.....
Szelektív hulladékgyűjtés 2016
Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. február 3-án (szerda) 17.00 órakor Közmeghallgatást tart, amelyre tisztelettel meghívom. Az ülés helye: VD ÁMK, Nagyterem.
Közmeghallgatás
TŰZOLTÓSÁG